Новини

Інтернет-олімпіада та дистанційне навчання: контроль знань онлайн

Освітянська спільнота звикла до щорічних державних олімпіад, де найкращі учні можуть продемонструвати свою ерудицію та рівень знань. І це чудово. Утім, сучасні умови дистанційного навчання відкривають нові можливості – інтернет-олімпіади, які дещо відрізняються від традиційних, але так само підтримують дух змагань та заохочують дітей вчитися краще.

І саме такою можливістю є Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок»! Які вона має особливості, переваги для вчителів і учнів?Та й взагалі, яке місце посідають інтернет-олімпіад у дистанційному навчанні? У чому полягають їхні плюси для онлайн-освіти в контексті теперішніх умов? Любов Цукор поділиться найцікавішою інформацією у межах вебінару «Інтернет-олімпіада – сучасний інструмент дистанційного навчання та контролю знань», що відбудеться 5 травня о 15:00.

Поговоримо та подискутуємо про те, чи є інтернет-олімпіада в умовах дистанційного навчання взаємодопомогою або надмірним навантаженням, дізнаємося про особливості формату діджитал-олімпіади, і важливо – отримаємо інформацію про можливості особистого кабінету вчителя та покрокову інструкцію для реєстрації учасників на олімпіаду «На Урок»!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter