Новини

Презентовано новий освітній застосунок «Мрія»

Сьогодні Володимир Зеленський презентував новий освітніq застосунок «Мрія»: інновaційний продукт, покликаний допомогти дітям розкрити власний потенціал. Також він допомагатиме школярам, батькам і вчителям орієнтуватися в навчальному процесі та поза ним, зокрема, вчасно вказуватиме, на що саме варто звернути увагу.

У застосунку буде бібліотека контенту (до того ж саме такого, який потрібен конкретній дитині), інформація про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки тощо.

Також «Мрія» дозволить дитині мати ID – унікальний цифровий дитячий документ (аналогічний «Дії»).

Завдяки «Мрії» батьки дитини підтримуватимуть зв’язок із учителями, знатимуть, чи в безпеці школярі під час повітряних тривог. А ще вони зможуть розібратися, в чому їхня дитина більш талановита, чи потребує допомоги, що вдається блискуче. Додатково застосунок міститиме контент для саморозвитку батьків.

А як щодо вчителів? Як обіцяють, додаток полегшить життя вчителів, зокрема, допоможе позбавитись зайвої паперової роботи.Окрім того, завдяки «Мрії» вчитель зможе використовувати не лише стандартні матеріали для підготовки уроків, а й спекурси.

Знайомство з пілотним проєктом «Мрії» розпочнеться у тестових школах до кінця 2023 року. А наступного року проєкт планують масштабувати та долучити до нього всі заклади освіти України.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter