Новий тиждень обіцяє бути неабияким активним! Адже ми вже підготували для вас кілька практичних та цікавих вебінарів, які надихнуть на нові перемоги та допоможуть прокачати професійну майстерність. Тож уперед, до нових знань! 

Продуктивна дистанційка: експериментуємо під час уроків української

Яким має бути викладання шкільних предметів під час дистанційного навчання? Онлайн-спілкування значно відрізняється від класичного, тож варто шукати нові підходи та цікаві рішення. Звісно, майже за рік карантину педагоги вже виробили власний стиль онлайн-навчання, але дізнаватися нове ніколи не пізно! Наприклад, про те, як створити цікаві та продуктивні онлайн-уроки, як мотивувати учнів до навчання та відвідування занять. Так чи реально всім учасникам освітнього процесу отримати задоволення від таких уроків? Власним досвідом поділиться вже 16 лютого о 18:00 Оксана Білан. Дізнаємося, як зробити дистанційку ефективною, а вчителів та учнів – щасливими!

Лайфхаки з дистанційного навчання учнів початкових класів

Чи просто вам було адаптуватися до карантинних обмежень та до нового ритму навчання? А вашим учням? Певно, що їм було не дуже легко. Особливо молодшим школярам, які зовсім не звикли до такої форми роботи! Дійсно, учням початкової школи значно складніше звикнути до онлайну, але нічого нереального не існує! Достатньо просто знати та враховувати основні особливості дистанційного навчання молодшокласників. Які методи та прийоми роботи варто використати? Про це поговоримо 17 лютого о 18:00 на вебінарі Дар'ї Грицик!

Використання онлайн-тестів для підготовки і проведення інтегрованого уроку

Інтегровані уроки – зручний та привабливий для дітей формат занять, сповнений відкриттів та нових можливостей. Звісно, підготувати такий урок не так уже і просто, але воно того варте! Під час підготовки варто врахувати безліч нюансів і задіяти всі доступні інструменти. Наприклад, онлайн-тести «На Урок»! Давайте поговоримо про те, як онлайн-тестування стане у пригоді під час підготовки до інтегрованого уроку та як саме використовувати їх на різних етапах заняття. Саме про це розкаже 19 січня о 18:00 Віктор Немченко. Буде цікаво!

Із такими вебінарами тиждень точно буде продуктивним! Зверніть увагу: всі вебінари можна буде переглянути в записі. Реєструйтеся, буде багато корисної інформації!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter