Дивіться з 1 по 5 лютого!

Активним освітянам активний тиждень! Для тих, хто прагне навчатися, підвищувати кваліфікацію та дізнаватися нове, ми підготували неймовірно цікаві вебінари, учасниками яких ви можете стати вже наступного тижня! Не пропустіть, буде багато цікавої та важливої інформації. 

Шрифт Брайля в навчанні: слово, відчуте на дотик

Певно, всі ми чули про шрифт Брайля та навіть знаємо, для чого він був створений. А чи знаєте ви, як його читати? А як навчити цьому незрячих учнів? Існують спеціальні методики, які допоможуть педагогу впоратися з цим складним завданням та навчити учнів із порушеннями зору читати. Саме про них розкаже Тетяна Цюрмаста на своєму вебінарі, який відбудеться 1 лютого о 18:00. 

Інклюзивне навчання – частина нашої реальності, тож коли у клас прийдуть діти з особливими освітніми потребами, необхідно бути готовими до роботи. Не зволікайте, починайте підготовку вже зараз!

Самооцінювання управлінських та освітніх процесів: нормативні орієнтири та особливості проведення

Чи добре ви розумієтеся на особливостях внутрішньої системи забезпечення якості освіти та освітньої діяльності? А таку систему має побудувати кожна школа! Вона дозволить підвищити якість освітніх послуг, створити комфортні умови навчання, постійно вдосконалювати освітнє середовище, забезпечити прозорість діяльності закладу... Загалом, сучасно, зручно та ефективно!

Одним із важливих етапів роботи є регулярний моніторинг та вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Як організувати процес? На які нормативні акти орієнтуватися та які нюанси мати на увазі? Про це розповість Ігор Андрієнков уже 2 лютого о 18:00. На вас чекає важливий та інформативний ефір!

Креатив у новому році: вправи, ідеї та тайм-менеджмент

Креативне мислення – саме те, що виведе людство на новий рівень. Принаймні про це говорять знані аналітики та футурологи. Саме тому його розвитку приділяють максимум уваги, саме тому роботодавці бажають бачити у своїй команді людей із творчим підходом до життя. Зрештою, таким людям просто цікавіше жити. Коли ж варто починати розвивати креативне мислення? Змалечку! А хто зробить це краще за наших креативних та натхненних учителів?

Про те, як прокачати власну креативність, як спланувати роботу творче, та про те, де шукате натхнення, розкаже 3 лютого о 18:00 Олена Дячук. Буде цікаво!

Використання хмарних технологій під час викладання хімії та інших природничих дисциплін

Хмарні технології, безперечно, один із накращих винаходів людства. Вони змінили наше уявлення про інформацію та її зберігання, відкрили досі небачені можливості та просто зробили наше життя зручнішим. Звісно, ми всі так чи інакше використовуємо хмарні технології, але чи застосовували ви їх на уроці? Тоді саме час спробувати! А якщо ви поки що не знаєте, як провести такий урок, то зовсім скоро ви отримаєте відповіді на всі запитання! 

Завітайте 4 лютого о 18:00 на вебінар Оксани Бициної, яка розкаже, як використовувати хмарні технології під час викладання хімії та інших природничих дисциплін. Опановуємо сучасні технології разом!

Методика CLIL у школі: створюємо якісні інтегровані уроки географії та іноземної мови

Що більше у нас інноваційних освітніх методик, то краще! Адже це прогрес, зміни та, звісно, можливість ефективно виховати нове покоління. Однією з таких інноваційних методик є CLIL (Сontent and Language Integrated Learning), коли шкільні предмети викладаються англійською. Такий підхід просто неймовірно зручний! Адже у якийсь момент діти просто забувають, що вони вчать англійську, бо акцент робиться саме на вивченні інших шкільних предметів. Цікаво, чи не так?

Про те, як застосувати таку методику на практиці, розкаже Артем Горобець 5 лютого о 18:00. Долучайтеся! 

Тиждень буде насиченим! Але не хвилюйтеся: ви точно все встигнете, адже у вас є можливість переглянути виступі ще й у записі. Реєструйтеся, буде цікаво!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter