Новини

STEM в онлайні: ідеї та поради

Весняний STEM тиждень 2020 року відбувся, а результати його проведення вже очікують на терміновий аналіз! Окрім того, це означає, що існують уже сформовані корисні та дієві поради, які допоможуть грамотно та ефективно спланувати цікаві STEM-заходи для учнів усіх вікових категорій на наступний навчальний рік. 

Готові кейси для проведення офлайн-заходів, які вже давно зарекомендували себе, безліч інсайтів та лайфхаків для STREAM-заходів… І втілити все це допоможе апробована методика соціально-емоційного навчання! Розкаже про це все Ірина Дядюшкіна на вебінарі «STEM-заходи в онлайн-просторі: нові ідеї та способи втілення», що відбудеться 28 травня о 18:00

Знадобиться кожному вчителю-предметнику, якій хоче бути «в темі» ідей для сучасної просвіти! Усі учасники дізнаються більше про STREAM-тиждень онлайн 2020, колаборацію вчителів-предметників для реалізації масштабних та цікавих івентів, прийом «емоційного поглажування» в освіті, і нарешті – про лайфхаки та кейси щодо ефективної реалізації інтерактивних STREAM-заходів. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter