Новини

Формувальне оцінювання в НУШ: онлайн-платформи та особиста стратегія

Ну хто з учителів ніколи не мріяв скоригувати процес навчання у позитивний бік? Або, можливо, змінити підхід до оцінювання рівня знань школярів? Не треба вигадувати велосипед, відповідь проста – спробуйте формувальне оцінювання! І це особливо актуально в умовах дистанційної освіти.

Саме за допомогою формувального оцінювання можна осучаснити процесс навчання школярів, трансформувати викладання, зробивши його комфортним та цікавим для кожного. Попри це, таке оцінювання є чудовим механізмом, що дозволить отримати фідбек від усього класу, а також стане впливовим мотиватором, але найголовніше – вкрай дієвим механізмом, який можна імплементувати в роботу за два кліки!

Про особливості роботи у такому стилі розкаже Лариса Фамілярська на вебінарі «Цифрові технології для формувального оцінювання в НУШ», що відбудеться 27 травня о 18:00. Окрім цього, на онлайн-заході можна дізнатися більше про формувальне оцінювання як механім зворотнього зв’язку та підвищення мотивації учнів, онлайн-сервіси для ефективної практики, і найцікавіше – про особисту стратегію використання формувального оцінювання на уроках.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter