Новини

«Стоп COVID-19»: долучайтеся до нового актуального конкурсу від «На Урок»

Цей рік проходить під знаком COVID-19 – це нова реальність, із якою ми вчимося жити. І аби ситуація стабілізувалася, ми маємо дотримуватися певних правил та вимог. Дезінфекція, соціальна дистанція, засоби індивідуального захисту... Здається, ми вже знаємо про це все! Та чи так це? 

На жаль, навіть враховуючи масштабну інформаційну кампанію, заклики МОЗ та численні виховні заходи в закладах освіти, багато хто продовжує ігнорувати небезпеку та правила, які допоможуть залишатися здоровими. Хоча вони такі прості та зрозумілі! Але маємо бути відповідальними та намагатися дізнаватися більше. Саме тому «На Урок» оглошує новий конкурс для дітей – «Стоп COVID-19». Це не просто розвага, це – заклик до відповідальності та спроба уповільнити поширення вірусу SARS-CoV-2.

Завдання допоможуть оцінити знання учнів 1–11 класів, а дипломи та сертифікати, які отримають діти, станут ще одним нагадуванням про важливість дотримання заходів безпеки. 

Реєстрація на конкурс стартувала 23 жовтня і триватиме до 20 листопада, тож у вас та ваших учнів є можливість долучитися! Завдання вже відкриті, тому реєструйтеся та починайте працювати просто зараз! А результати та нагороди діти отримають одразу після виконання завдань.

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter