Новини

Сучасна англійська: українські школярі масово долучаються до вивчення мови онлайн

Українці зацікавлені в опануванні англійської: цього року більш як 1000 вітчизняних навчальних закладів приєдналися для вивчення іноземної мови на онлайн-платформі Lingva.Skills. Цікаво, що проходити курси мають можливість не тільки учні та їх вчителі, а й усі охочі. Проект було реалізовано за підтримки МОН.

Як зазначає заступник міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, соціальний проект Lingva.Skills має величезне значення, адже спілкування іноземними мовами за стандартами «Нової української школи» визнано однією з ключових компетентностей.

Крім того, між МОН та платформою Lingva.Skills було підписано меморандум, згідно якого до вивчення англійської мови планується долучити 500 тисяч вчителів та викладачів. Також сервісом користуються представники таких організацій, як Міністерство юстиції, Державна фіскальна служба, Національний банк України та інші.

Навчання на базі Lingva.Skill є безкоштовним. Для участі у проекті достатньо подати заявку на офіційному сайті (www.lingva.ua). Зробити це може як освітній заклад, так і приватна особа. Часових обмежень немає, але зазвичай термін навчання складає приблизно 3-6 місяців.

Зверніть увагу! 2017-2018 є роками німецької мови в Україні. Відповідно, зараз готується проект онлайн-вивчання німецької.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter