Новини

На EdEra стартувала реєстрація на «Онлайн-курс для вчителів початкової школи»

Сайт онлайн-освіти EdEra оголосив про початок реєстрації на обов’язковий «Онлайн-курс для вчителів початкової школи», які вже у 2018 році почнуть працювати з 1 класом. Точна дата початку навчання наразі невідома, про неї буде повідомлено додатково.

Як зазначає керівник EdEra Ілля Філіпов, рання реєстрація дозволить учасникам ознайомитися зі структурою курсу, звикнути до платформи та запам’ятати всі правила користування. Також кожен зареєстрований вчитель отримає доступ до вступних роликів від лекторів.

Для освітян курс, метою якого є ознайомлення з новим Державним стандартом початкової освіти, стане обов’язковим етапом підвищення кваліфікації. Але навчатися можуть всі бажаючі, наприклад, батьки майбутніх школярів.

Курс складається з 6 модулів, кожен з яких передбачає виконання теоретичних та практичних завдань. При цьому необов’язково займатися одразу після відкриття модуля – доступ до матеріалів можливий 24/7. Після завершення навчання вчителі отримають відповідні електронні сертифікати.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter