Новини

Сучасне викладання історії та громадянської освіти: нова інтернет-конференція від «На Урок»

У сучасній українській школі одним із ключових завдань учителів є формування особистості, яка знає свої права, свободи й обов'язки, має розвинене критичне та історичне мислення. Чому це так важливо? Завдяки цій навичці громадяни України сприйматимуть сьогодення через призму минулого у майбутнє. Чи можливо досягти такого результату, якщо годин, відведених на викладання історії та громадянської освіти, не так і багато? Звісно! 

На Всеукраїнській інтернет-конференції «Історія та громадянська освіта у школі» своїм досвідом із учительством поділяться кращі педагоги-практики України. Ви дізнаєтеся, як можна створити для вчителів історії та громадянської освіти умови для вдосконалення власної професійної майстерності задля ефективної взаємодії зі школярами та урізноманітнення навчального процесу. 

Для вас виступатимуть найкращі лектори:

  1. Немченко Віктор – «Корисні онлайн-сервіси для вчителів предметів суспільно-гуманітарного циклу».
  2. Бут Ганна – «Ігрові моменти на уроках громадянської освіти: від теорії до практичного застосування».
  3. Желіба Олександр – «Використання ігор при роботі з текстовим та наочним матеріалом на уроках історії».
  4. Понежа Наталія – «Уроки історії для класного керівника, або як відзначати в школі пам’ятні дати, щоб учні не були байдужими».

Дізнайтеся про те, як зацікавити учнів вивченням історії та громадянської освіти. Долучайтеся до конференції та не забувайте ставити спікерам запитання. Тож чекаємо на вас уже 8 квітня о 14:00. Буде цікаво! Реєструйтеся та відкрийте для себе лайфхаки, які зроблять заняття максимально результативними!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter