Новини

У МОН повідомили про особливості та терміни проведення ЗНО 2020

У Міністерство освіти і науки повідомили, що дати проведення тестування залежатимуть від завершення карантину. Так, якщо карантин триватиме до початку червня, основна сесія ЗНО проходитиме між 25 червня та 17 липня. Якщо карантин завершиться на початку серпня, ЗНО триватиме з 17 серпня до 4 вересня. Вступна кампанія в українських вищих навчальних закладах зміниться.

Крім того, на сайті МОН вказано, що формат (кількість тестів та їхній зміст) і процедура ЗНО 2020 не зміняться. В аудиторії під час складання тестування перебуватиме щонайбільше 15 учасників та 2 інструктори. Між учасниками буде дистанція 1,5 метри. 

Усі іструктори та учасники ЗНО будуть забезпечені засобами індивідуального захисту та антисептиками, приміщення провітрюватимуться та проходитимуть дезінфекцію. 

Учасники, які контактували з хворими або самі були інфіковані коронавірусом, зможуть скласти ЗНО під час додаткової сесії, коли одужають або вийдуть із самоізоляції. Якщо ж через ізоляцію чи хворобу вони будуть змушені пропустити і додаткову сесію тестування, вони будуть звільнені від ЗНО за станом здоров’я.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter