Новини

Учителів запрошують долучитися до Міжнародного уроку доброти

4 жовтня відзначається Всесвітній день захисту тварин. Спеціально до нього 4-6 жовтня 2021 року буде проведено ІІ Міжнародний урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. БО «БФ «Щаслива лапа» запрошує заклади загальної середньої освіти країни долучитися до цього уроку.

Спеціально до уроку Фонд створив серію роликів, присвячених домашнім та безпритульним тваринам:

  • «Що потрібно для того, аби завести песика чи котика»,
  • «Що робити якщо загубив домашнього улюбленця»,
  • «Як виховувати цуценят, основні правила дресирування» тощо.

Ролики можна переглянути на YouTube-каналі Фонду.

Також педагоги можуть скористатися розробленими конспектами інтерактивних заходів (вікторини, квесту, розваги тощо) та онлайн- уроками, розміщеними на сайті БФ «Щаслива лапа».

Усі навчальні заклади, які долучаться до Уроку, отримають електронні сертифікати, а школи, які проведуть уроки доброти в усіх класах, зможуть взяти участь у розіграші цінних подарунків! Більше інформації можна отримати за посиланням.  

Також педагоги України та їхні учні мають можливість долучитися до VІ Всеукраїнської благодійної акції «Happy Гав для Сірка».

Суть акції: зібрати у навчальному закладі корм, крупу, іграшки й ліки та передати до місцевого притулку для тварин чи зоозахисної організації (щоб дізнатися більше про притулки, перейдіть за посиланням).

Акція триватиме з 4 по 22 жовтня 2021 року в усіх регіонах України. Кожен навчальний заклад, який долучиться до акції отримає електронну подяку від БФ «Щаслива лапа».

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter