Новини

«Ок, Google, з Днем народження!»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Як часто ви та ваші учні використовуєте сервіси Google? Погодьтеся, ледь не щодня! І це не дивно, адже Google – набагато більше, ніж просто пошукова система. Поштова скринька, онлайн-мапа, перекладач, відеодзвінки… Усе це – продукти Google. То чому б не розширити знання школярів про цей неймовірний сервіс? Особливо якщо є чудовий привід – День народження Google!

Щоби допомогти учням вижати максимум із сервісів Google та дізнатися багато цікавого, Освітній проєкт «На Урок» оголошує старт нового захопливого Всеукраїнського конкурсу – «Ок, Google, з Днем народження!»!

Мета нашого конкурсу – відсвяткувати День народження Google із користю. Як? За допомогою завдань тематичного змагання, що поглиблять знання школярів про інформаційні технології та можливості сервісу. Так діти поповнять власну скарбничку знань про історію Google, відкриють для себе приховані можливості сервісу, а також отримають приємні призи! 

До участі в конкурсі запрошуються учні 1-11 класів із усієї країни. Реєстрація триває з 20 вересня по 20 жовтня, а доступ до завдань відкривається одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, а кожен учитель, чиї учні долучаться до змагання, отримає святкову подяку!

Переможе кожен учасник, тож сміливо реєструйте своїх школярів! Вони гарантовано отримають іменні сертифікати, а призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

Мерщій реєструватися за посиланням!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter