6 цікавих вебінарів для підвищення кваліфікації

Проведемо ще один насичений та натхненний тиждень разом! За традицією, запрошуємо вас цікаво підвищити педагогічну кваліфікацію та здобути нові знання.

Читайте до кінця та отримуйте візуал для цікавих занять:

Родоводи від початкової до старшої школи: арт-проєкт і генетична задача

Родоводи активно використовуються в навчальних цілях, особливо коли мова йде про теми спадкування й родини. І особливо вони популярні в НУШ, адже створивши такий родовід, дитина точно розбереться в родинних зв'язках (а розуміти їх потрібно змалечку!).  

Один таки гарний та зручний для роботи з дітьми родовід ми приготували спеціально для вас!


Історичні та літературні родоводи, правила їхньої побудови, предмет дослідження, ідеї роботи з родоводом… Детально поговоримо про все це на вебінарі Олександра Козленко. Інформація знадобиться кожному вчителеві! 

Долучитися 26 квітня о 18:00 (понеділок)

Кольоротерапія: використання технології в роботі з учнями початкової школи

Колір – недооціненний і такий важливий навчальний інструмент! Чи знали ви, що за допомогою кольорів можна позитивно впливати на психоемоційний стан дитини, зміцнювати здоров’я та покращити самопочуття?

А перш ніж починати серйозну роботу, запропонуйте школярам краще зрозуміти себе, обравши улюблений колір:

Насправді кольоротерапія – це неймовірно цікаво та корисно. Але, звісно, необхідно чудово розуміти, як працювати з дітьми. На вебінарі Тетяни Цюрмастої міркуватимемо про відчуття і психологію кольору, вивчатимемо вправи на кольорорізнення та дізнаємося, як організувати кольоротерапію в домашніх умовах.

Долучитися 27 квітня о 18:00 (вівторок)

Реалізація наукової освіти в середній школі: підходи та практики

Про важливість наукового підходу до навчання у школі годі й говорити. Це допомогає розвивати в дітей логічне мислення, розуміння природи й сучасних технологій, дозволяє побачити зв'язок навчання з реальним життям. До того ж акцентр на практику дозволяє краще зрозуміти навіть найскладніший матеріал. 

Як можна втілити наукові методи просто на уроках? Проведіть ці прості досліди:

На вебінарі Ольги Казакової зупинимося на заохоченні дітей до вивчення науки, особливостях втілення наукового методу та STEAM-проєктах. Приходьте і погляньте на науку в школі з іншого боку!

Долучитися 28 квітня о 15:00 (середа)

Практичні кейси для проведення онлайн-квестів та онлайн-уроків

Чи можливо знати все-все про онлайн-сервіси та інтерактивні прийоми? Аж ніяк! Адже щохвилини освітяни з усього світу створюють нові практичні кейси та діляться знаннями. Але не варто засмучуватися! Необхідно просто пильно слідкувати за новинками та поповнювати власну професійну скарбничку. 

А ми підготували для вас готові ідеї для популярного прийому – вебквесту:

Чи проводили ви вже квести за допомогою Zoom? А з використанням QR-кодів, голосових підказок, коміксів та мультиплікації? На вебінарі Олександра Чучаєва ви зможете закріпити знання та точно дізнається кілька нових лайфхаків!

Долучитися 28 квітня о 18:00 (середа)

Використання технології «перевернутий клас» на уроках хімії

Чи застосовували ви вже технологію «перевернутого класу»? Якщо ні, то це чудова нагода спробувати щось нове та розвинути ключові компетентності школярів. Зрештою, це просто цікаво та незвичайно, діти точно здивуються, а то й взагалі будуть у захваті!

Існує кілька стратегій організації «Перевернутого класу»:

«Перевернутий клас» – це неймовірно цікаво! На вебінарі Ольга Рогожнікова розповідатиме не лише про нього, а й про змішане навчання, формувальне оцінювання та ігрове тестування. Приходьте, буде дуже цікаво!

Долучитися 29 квітня о 18:00 (четвер)

«Школа та поліція»: як створити безпечні умови для організації освітнього процесу

У школі діти не тільки отримують базову освіту, а й вчаться взаємодіяти з однолітками та зовнішнім світом. І подеколи результат цієї взаємодії не завжди ідеальний: булінг, адміністративні правопорушення тощо.

Ознайомтеся з останніми статистичними даними:


І критично важливо вберегти дітей від небезпеки. І для початку необхідно пояснити школярам, із якими проблемами вони можуть зіштовхнутися, та яку відповідальність нестимуть у випадку вчинення правопорушень. Це неймовірно важлива тема! І аби розкрити її, ми запросили на вебінар старшого лейтенанта поліції Багаліка Сергія. Він розповість про те, як запросити шкільного офіцера поліції до співпраці, надасть дієві поради для вирішення конфліктів та порадить, що можна зробити, аби попередити проблему. Беззаперечний маст-хев для вчителів середньої школи!

Долучитися 30 квітня о 15:00 (п’ятниця)

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter