Новини

«Від бандури до цимбал»: знайомимося з українською музикою з новим конкурсом від «На Урок»

Чи багато ваші учні знають про музичне мистецтво? А про традиційні українські музичні інструменти? Треба виправляти ситуацію!

Українська культура неймовірна, а наша музика вражає, заворожує та надихає. Тож маємо знати про них більше! Звісно, про бандуру та цимбали знають усі, але ж ними українська музична історія не обмежується. А яким неймовірним здавна був репертуар українських музик! Ваші учні ще не чули? Тоді саме час розширити їхні музичні горизонти!

Для всіх, хто цікавиться культурою України та бажає дізнатися більше, «На Урок» оголошує старт неймовірного конкурсу «Від бандури до цимбал». Конкурс розраховано на учнів 1-11 класів, до участі запрошуються всі охочі! Головна мета конкурсу – підтримати всіх, хто цікавиться культурою України, та доповнити їхні знання про музичні інструменти українського народу.

Завдання допоможуть не лише оцінити рівень ерудиції учнів, а й познайомлять їх із музичної культурою нашої країни. Діти дізнаються багато цікавої інформації про традиційні музичні інструменти України та почують, як вони звучать у сучасних музичних творах. До речі, деякі завдання містять музичні фрагменти, тож попросіть учнів одразу підготувати навушники!

Реєстрація триває з 12 жовтня до 15 листопада! А доступ до завдань діти отримають одразу після реєстрації. Отже, долучайтеся та реєструйте своїх учнів для участі в конкурсі! Зробити це ви можете за посиланням. Зверніть увагу: конкурс безкоштовний, тож ми радимо залучити до нього всіх ваших учнів! 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі «Від бандури до цимбал», отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Давайте слухати українську музику разом!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter