Новини

Держкомісія ТЕБ та НС рекомендує школам із 15 жовтня піти на канікули

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 12 жовтня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання було присвячене питанням особливостей роботи закладів освіти у період адаптивного карантину.

Так, Комісія прийняла рішення:

«...рекомендувати закладами загальної середньої освіти встановити з 15 по 30 жовтня 2020 року канікули, у наступний період – можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахування епідеміологічної ситуації».

джерело – Урядовий портал

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти отримали рекомендацію перейти з 15 жовтня по 15 листопада 2020 року на дистанційну форму навчання. При цьому рекомендується організувати виїзд студентів із гуртожитків (окрім сиріт; осіб, позбавлених батьківського піклування, здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій, «червоних» карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, здобувачам освіти, які поєднують навчання з роботою).

Відповідне доповнення до постанови «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» повинні підготувати Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти і науки на розгляд Кабінету Міністрів.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter