Новини

Офіційно: МОН надіслало закладам освіти лист із рекомендаціями щодо канікул

Міністерство освіти і науки Україні рекомендує закладам загальної середньої освіти провести осінні канікули з 15 по 30 жовтня 2020 року включно. Для цього ЗЗСО радять внести необхідні зміни до структури/тривалості навчального року. Про це йдеться у листі МОН керівникам закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Як зазначається у листі, ці заходи спрямовані на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу в умовах стрімкого поширення COVID-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та учнів. Також у листі наголошується на тому, що наразі особливо актуальним є забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу з метою переривання ланцюжків зараження, передачі небезпечної інфекції та стримування епідемії. 

Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі, з дотриманням правил гігієни, використання засобів індивідуального захисту та уникнення масових скупчень осіб. 

Детальніше ознайомитися з листом можна за посиланням.

Також МОН надіслало лист із рекомендаціями щодо тимчасового переходу на дистанційне навчання керівникам закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter