Новини

Встигнути на іспит: УЦОЯО змінить правила допуску на пункти тестування

УЦОЯО розуміє ситуацію з карантином, тому намагатиметься мінімізувати скупчення дітей під час входу до пунктів тестування. Про це повідомила заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко у коментарі Громадському радіо.

Перед кожним пунктом тестування будуть інформаційні позначки про те, як варто себе поводити, а всі учасники ЗНО отримають перепустку, де буде вказано чіткий час, коли випускникам необхідно бути на пункті тестування.

«Раніше було одне вікно для всіх з 10.15 до 10.50 всі входили в пункт. Тепер ми звузимо діапазони – будуть невеличкі групи, кожна буде заходити у свій час. Ми будемо рекомендувати учасникам приїздити на свій час».

                                                           заступник директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко

Також вона зазначила, що у кожній аудиторії буде 17 осіб: 15 учасників тестування, старший інструктор та інспектор. Відставнь між учасниками становитиме 1,2 м. Крім того, учасники, які матимуть температуру вищу за 37,2 не будуть допущені до пункту. При цьому наразі до УЦОЯ надходить чимало звернень від особі, які постійно мають підвищену температуру тіла у зв'язку з певними захворюваннями. 

«Ми рекомендуємо всім, в кого може бути підвищена температура не через ГРВІ, а через хронічні захворювання, мати з собою довідку від лікаря, яка б це підтверджувала».

                                                           заступник директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter