Новини

Вчимося відрізняти фейки: уроки медіаграмотності від Суспільного

Із 28 до 31 травня на Суспільному буде цікаво: стартує онлайн-марафон для дітей та підлітків 12–14 років «Мобільна фотографія. Як створювати професійні фотографії за допомогою смартфона»

Дитяча академія суспільного мовлення запускає чотириденний тренінг, де учасників навчать робити якісні світлини. Також діти тренуватимуться розпізнавати маніпуляції, дезінформацію та матеріали з пропагандистськими зображеннями в мережі.

У перші три дні марафону учасники дізнаються, як робити якісні фото, «грати» зі світлом, декором, уникати поширених помилок мобільної фотографії. Викладач Київської школи фотографії та дитячий психолог із 15-річним досвідом Ігор Андрієнко розкриє секрети відмінного кадру та щедро поділиться лайфхаками.

Четвертий день онлайн-марафону навчить дітей розпізнати фальшиві світлини та маніпуляції на фото. Віктор Пічугін — тренер Deutsche Welle Akademie, керівник Громадського ТБ Харків, директор із розвитку та заступник головного редактора медіагрупи «Накипіло» розповість, хто й навіщо підробляє фото, та як не попастися «на гачок» пропагандистів.

Реєструйтеся на безкоштовний онлайн-марафон за посиланням!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter