Новини

Трудове навчання в умовах карантину: цікаві вправи та позитивні емоції

Неймовірно, але факт: такий предмет як «трудове навчання/технології» може стати дієвим інструментом у підтримці шкільної психологічної рівноваги та позитивного ставлення до нинішньої ситуації карантину! І звичайно, при правильному підході його можна перетворити на найулюбленіший серед дітей урок!

Як і інші предмети, трудове навчання має свої тонкощі: виконання програми, навчальне навантаження в умовах карантину, вибір необхідних матеріалів для роботи, оцінювання тощо. Як підлаштувати ці тонкощі до формату дистанційного навчання? Як за допомогою звичного уроку підтримувати затишок у домі та отримувати позитивні емоції від виконання звичних справ? Відповіді на ці запитання Вікторія Бартюк надасть під час вебінару «Викладання трудового навчання в умовах карантину», що відбудеться 16 квітня о 18:00.

Що розглядатимемо? Особливостi «вимушеного» дистанційного навчання для вчителя та учнів, перетворення «трудового навчання/технологій» на найулюбленіший урок, і авжеж – онлайн-уроки, творчі проєкти та цікаві вправи. Наостанок поміркуємо над запитанням: «Що важливіше: «бали» чи якісний зворотний зв’язок?».

Додайте креативності  до своїх уроків, особливо під час дистанційного навчання!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter