Новини

ЮНІСЕФ презентував інтерактивний урок про здорове харчування

Сьогодні UNICEF Ukraine презентувало інтерактивний урок, присвячений здоровому харчуванню. У проєкті, створеному в межах комунікаційної кампанії «Головне – що всередині» ЮНІСЕФ в Україні, взяли участь Перша леді Олена Зеленська, ведучий Олександр Педан, TikTok-блогери Єгор Малібаш та Анастасія Марків, а також нутриціолог Анастасія Голобородько.

«За даними вчених харчування значно впливає на наше здоров'я, як на фізичне так і ментальне. Особливо зараз, у часи стрессу та пандемії COVID-19, як ніколи важливо підтримувати себе у формі, набувати здорових сьогоденних звичок, які допоможуть організму вистояти перед зовнішніми факторами. Зменшення споживання напівфабрикатів, солодкого та трансжирів, однозначно позитивно вплине на здоров’я в цілому та допоможе підтримати захист організму».

                                 UNICEF Ukraine

Тому дуже важливо навчити дітей правильно харчуватися. Саме для цього і було створено інтерактивний онлайн-урок, який допоможе сформувати в дітей нові корисні звички. Він складається із трьох частин:

  1. У першій частині розповідається, як зібрати корисний ланч-бокс (на навчання чи на роботу) за принципом «здорової тарілки», де буде більше фруктів та овочів, менше субпродуктів і солодкого, але головне – буде смачно!
  2. У другій частині ви побачите та почуєте все про здоровий сніданок і харчові звички, які можна й потрібно змінювати, якщо вони загрожують здоров’ю.
  3. Третя частина присвячена здоровим перекусам.

Під час уроку запрошені гості збиратимуть здорові сніданки, шукатимуть смачні та поживні альтернативи шкідливим перекусам та дослідять, як певна їжа та спосіб її споживання впливають на наше самопочуття і стосунки з оточенням. 

Переглянути запис можна за посиланням

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter