Новини

Викладання англійської мови: нова Всеукраїнська конференція «На Урок»

Знання англійської у 2022 році – зовсім не забаганка міжнародних компаній та закладів закордоном. Це звичайнісінька навичка, яку чекають від кожної освіченої людини. Саме вона відкриває двері до кращих професій, заробітку та рівня життя. І хоча сучасні школярі чують про це звідусіль, їхня мотивація до вивчення іноземної не завжди більшає. Чому? Адже просто чути та дійсно зрозуміти – різні речі.

Звідси і бачимо – стурбовані старшокласники, які боязно чекають ДПА та ЗНО, та дорослі, які опановують іноземну на додаткових курсах, перед цим «вивчаючи» її у школі 11 років. А все тому, що школярі не приділяють достатньої уваги предмету, не мають чіткої внутрішньої мотивації і не розуміють причинно-наслідкового зв’язку між знанням англійської та рівнем життя і майбутнього заробітку. 

То як донести до дітей важливість вивчення англійської? А головне – як викладати мову так, щоби «треба» перетворилося на «хочу»? Запрошуємо на Всеукраїнську інтернет-конференцію «Викладання англійської мови», що відбудеться 24 лютого о 13:30. Адже учителю-мовнику вкрай необхідно постійно розвиватися і «горіти» своєю справою! Тільки так учні завжди залишатимуться натхненними та прагнутимуть вивчати нове. 

Що очікувати від нашої тематичної конференції? Провідні експертки з усієї країни поділяться власними надбаннями:

  • Анастасія Шамрай  – Teacher and Student Talking Time (TTT & STT)
  • Олена Казачінер – Навчання англійської мови дітей з особливими освітніми потребами
  • Ганна Дудіч – Content-integrated approach to teaching English
  • Ольга Кобилєва – Інтеракція в освітньому процесі-навчання англійській мові "по-особливому"

Підвищуйте власну професійність разом із нами!Реєструйтеся на конференцію.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter