Новини

З вересня у школах обов'язково вимірюватимуть температуру всім учням і вчителям

Новий навчальний рік почнеться з нових правил у школі. Так, перш ніж потрапити до школи, всі учасники освітнього процесу мають пройти температурний скринінг - про це сьогодні, 15 липня, повідомив очільник МОЗ Максим Степанов під час традиційного онлайн-брифінгу

Міністр нагадав, що МОЗ і МОН наразі ретельно аналізують ситуацію та створюють правила відвідування закладів освіти, що дозволять зробити навчання максимально комфортним і безпечним. 

«Зараз можу сказати, що це буде обов'язкове вимірювання температури для всіх працівників, які приходять на роботу до навчальних закладів, і для дітей. При температурі 37,2 і вище ані працівники, ані діти не можуть допускатися до роботи або навчання. Також батьки, які приводять дітей до школи, мають обов'язково користуватися масками. Також у школі обов'язково мають бути антисептики, при догляді вчителів діти мають ними користуватися».

                                             міністр охорони здоров'я України Максим Степанов

Поки що це загальні речі, які точно будуть у правилах, а решту норм дізнаємося вже наступного тижня. Власники закладів освіти зможуть ретельно підготуватися до нового навчального року. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter