Новини

Затверджено календарний план проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році

Наказом МОН затверджено календарний план організації та проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році. Про це повідомляє УЦОЯО. 

Отже, тестування проходитиме у дві сесії:

  • основна: 5 червня – 23 червня;
  • додаткова: 11 – 24 липня.

Реєстрація для участі в основній сесії НМТ розпочнеться із 3 квітня та триватиме до 3 травня 2023 року.

До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник матиме можливість у персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні або за кордоном, у якому він бажає скласти тестування).

Із 5 до 12 червня триватиме додатковий період, у межах якого зможуть зареєструватися особи, які не змогли зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації (звісно, з поважних причин). Також у цей період буде можливість зареєструватися і в тих учасників, яким раніше було відмовлено в реєстрації.

Не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткової сесії мультитесту дізнаються про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до її проведення. 

Інформацію про результати основної сесії Національного мультипредметного тесту за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії – до 29 липня 2023 року.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter