Новини

Сергій Шкарлет попрощався з освітянами

Тепер офіційно і остаточно: Сергій Шкарлет іде з посади міністра освіти і науки України. У своєму Telеgram-каналі він попрощався з освітянами. 

«Шановні колеги! Шановні освітяни і науковці! Закінчився мій термін перебування на посаді Міністра освіти і науки України. Та незалежно від обійманої посади продовжую працювати у сфері освіти і науки України».

Екс-міністр у своєму дописі подякував за довіру та співпрацю Президенту України Володимиру Зеленському, Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю, колегам-урядовцям та Секретаріату КМУ, народним депутатам. А також начальникам ОВА, мерам міст, територіальним громадам, керівникам обласних департаментів освіти і науки і закладів освіти та наукових установ, освітянам, дітям і їхнім батькам, міжнародним партнерам, громадськості та всій команді МОН.

Він наголосив, що освітянська та наукова спільнота весь цей час гідно тримає освітній і науковий фронт. І завдяки цій співпраці їм вдалося зробити те, у що багато хто не вірив.

«Шановні освітяни і науковці! Ви – неймовірний приклад єдності, міці, патріотизму та професіоналізму для всього світу! Пишаюся кожним і кожною! Гордий був працювати разом з вами пліч-о-пліч, удосконалювати нашу освіту і науку, незважаючи ні на які перешкоди та виклики».

                                      Екс-міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter