Новини

Зима перемог: новий сезон інтернет-олімпіад від «На Урок»!

Ось і почався Новий рік! А Новий рік – час для позитивного «програмування» самих себе. А що принесе більше позитиву учням, ніж упевненість у своїх знаннях? Тому «На Урок» дарує всім учням країни чудову можливість почати рік із перемог: ми оголошуємо зимовий етап Всеукраїнської інтернет-олімпіади для учнів 1-11 класів! 

Саме час повторити вивчений матеріал та перевірити свої знання! Адже за це півріччя діти дізналися чимало нового. На школярів чекає 17 захопливих інтернет-олімпіад, а це – 17 можливостей для саморозвитку, 17 шляхів до неймовірної країни знань. Кожен знайде свій улюблений предмет та зможе випробувати себе з дисципліни, яка цікавить саме його:

  1. Я досліджую світ.
  2. Предмети початкової школи.
  3. Математика.
  4. Українська мова ті література.
  5. Англійська мова.
  6. Інформатика.
  7. Основи здоров'я.
  8. Трудове навчання (дівчата).
  9. Трудове навчання (хлопці).
  10. Історія.
  11. Зарубіжна література.
  12. Географія.
  13. Біологія.
  14. Фізика.
  15. Хімія. 
  16. Правознавство.
  17. Громадянська освіта.

Усі олімпіади безкоштовні! Узяти участь може кожен, головне – цікавість, бажання перевірити себе та жага до перемоги!

Реєстрація вже стартувала і триватиме до 28 лютого. Тож реєструвати учнів можна просто зараз! Завдання відкриваємо вже зовсім скоро: 21 січня, а виконувати їх можна до 28 лютого включно! Саме так, ви нізащо не запізнитеся, адже зареєструватися можна у будь-який час. Підсумки підбиватимемо 29 лютого – 1 березня, а дізнатися остаточні результати ви з учнями зможете вже 2 березня.

Уже традиційно виконувати олімпіадні завдання можна у будь-який зручний час, на виконання відводиться 40 хвилин. Зареєструватися можна за посиланням: https://naurok.com.ua/olimpiada. Зверніть увагу: заявлені минулого року класи автоматично переводяться на наступний рік. 

Долучайтеся! Та радійте перемогам разом із учнями!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter