Новини

Школярів запрошують взяти участь у конкурсі «Кристали»

В Україні розпочався прийом заявок на конкурс «Кристали», взяти участь у якому можуть усі охочі школярі. Кращі роботи будуть відзначені призами та дипломами. Організаторами конкурсу виступають Мала академія наук та ЛНУ ім. І. Франка. 

Передбачено дві вікові категорії учасників: 

  • середня (учні 6-12 років);
  • старша (учні 13-18 років).

Прийом заявок від середньої категорії триватиме до 1 лютого, від старшої – до 20 березня, саму заявку можна подати онлайн. Зверніть увагу: учасники зі старшої вікової категорії мають додатково надіслати тези наукових досліджень з теми «Кристали та сучасні гаджети» (українською або англійською). 

Після цього учасники отримають від організаторів інструкції для подальшої роботи, у тому числі і назви речовин, які мають бути використані для вирощування кристалів у домашніх умовах. Окремо наголошується, що всі експерименти мають відбуватися під наглядом дорослих.

Навесні зразки вирощених кристалів необхідно надіслати на адресу журі, яку нададуть організатори. Ті конкурсанти, які не мають можливості відправити роботу, можуть створити коротке відео про процес вирощування кристалів та продемонструвати у ньому кінцевий результат. 

Більш докладна інформація щодо умов участі, термінів конкурсу та формату подачі заявки розміщена за посиланням

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter