Створіть диво разом із дітьми!

Зима – час див та віри в найкраще. Тож чому б не створити святкову атмосферу у школі! Пропонуємо вам зробити чарівну кулю разом зі своїми учнями та поринути у казковий світ просто на уроці. Для цього не потрібно бути чарівником чи справжнім майстром: технологія неймовірно зрозуміла. До того ж для роботи знадобляться прості матеріали, більшість із яких кожен знайде у себе вдома.

Необхідні матеріали:

1. Основа для кулі зі снігом. Нею може стати звичайна банка з кришкою, що закручується, або ж баночка для спецій, а можна взяти спеціальну ємність у вигляді скляної кулі. 

2. Прикраси, фігурки, статуетки на новорічну тематику. Необхідні для створення композиції всередині кулі. Якщо прикраси будуть металевими, рекомендуємо попередньо обробити їх засобом для захисту від корозії. Бажаєте створити імітацію снігових заметів в кулі? Можна використати самотвердіючий пластик. Можна створити оригінальні кулі з фотографією чи листівкою всередині. Перед тим як помістити картинку в рідину, її треба заламінувати.

3. Розчин гліцерину. Необхідний для створення ефекту плавного падіння сніжинок. Його можна купити в аптеці. 

4. Дистильована вода. Можна використовувати і кип'ячену після її повного остивання. 

5. Харчовий барвник. Необов'язковий компонент. Але він додасть оригінальності вашій задумці.

6. Снігові пластівці (штучний сніг). Можна використовувати блискітки, зірочки. Також дуже просто зробити сніг власноруч. Для цього потрібно очистити від плівки яєчну шкаралупу і подрібнити її. Також можна використовувати дрібно нарізаний дощик. 

7. Клей двокомпонентний епоксидний (водостійкий, прозорий), герметик для акваріумів або ж клей для пістолета.

8. Стрічки чи клаптики тканини для оздоблення кришки-підставки.

 

 Ваша снігова куля готова! Насолоджуйтеся шедевром!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter