Новини

Змішане навчання та час на коригування знань – на що чекаємо у вересні

Технології дистанційного навчання використовиватимуться у школі більше, ми перейдемо до іншого формату навчання – про це повідомила Любомира Мандзій в ефірі програми «Сніданок з 1+1». Скоріше за все, з вересня нам доведеться звикати до поєднання звичної классно-урочноїї системи та технологій змішаного навчання.

«Технології дистанційного навчання будуть використовувати у школі більше, і ми перейдемо до іншого формату навчання. Тобто будуть поєднуватися і класно-урочна система, і технології змішаного навчання. З вересня, думаю, вони будуть краще використовуватися в наших школах».

                             т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій

Під час карантину, на жаль, далеко не всі учні мали технічну можливість повноцінно навчатися, тому необхідно скоригувати розрив між учнями. Для цього вже у червні школи отримають рекомендації від МОН, які допоможуть спланувати структуру наступного навчального року. Так, вересень почнеться з коригуючого навчання: вчителі зможуть з'ясувати рівень опанування учнями матеріалу, вивчення якого якраз припало на період карантину, і в індивідуальному порядку розробити стратегію роботи.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter