Новини

Супутникові дослідження: вивчаємо лісові ресурси

Мрієте вирушити у подорож до могутнього лісу тридцятирічної давнини? бажаєте експертним оком оцінити наслідки пожеж та навчитися відмежовувати хвойний та широколистяний лісовий масив? Усе це можна втілити просто тут і зараз за допомогою супутникових знімків EO browser та програми Forest Watch.

EO browser – геопортал із супутниковими знімками, що дозволяє здійснити віртуальну подорож улюбленим лісом і навіть побачити його таким, яким він був десятки років тому. Цей науковий метод дослідження надає можливість поринути у світ природи глибше для справжнього вивчення лісових масивів та моніторингу їхнього стану. Як саме? Знаннями з теми поділиться Тетяна Кучма у межах вебінару «Як досліджувати лісові ресурси планети за допомогою супутникових знімків», що відбудеться 3 червня о 18:00. 

Ви – вчитель природничих дисциплін або справжній поціновувач природи? Тоді вебінар надасть вам вичерпну інформацію про приклади використання знімків для вивчення лісових масивів, програму моніторингу стану лісів у світі Forest Watch, геопортал супутникових знімків EO browser та демонстрацію його можливостей на прикладі лісового заповідника.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter