Практична робота «Створення простої комп’ютерної публікації на базі шаблону»

Про матеріал
Мета: ­ навчальна: закріпити навички учнів по створенню комп’ютерних публікацій; ­ розвиваюча: розвивати пам’ять, мислення, увагу, інтерес до вивчення інформатики; ­ виховна: виховувати охайність уважність, інформаційну культуру.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Ти дізнаєшся:

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення простої комп’ютерної публікації на базі шаблону

Номер слайду 5

У папці Прізвище Ім’я створи папку Практична робота 8 Під час виконання практичних завдань пам’ятай про правила безпеки життєдіяльності при роботі з комп’ютером!Як створити публікацію на основі шаблону;у чому полягають особливості роботи з графічними й текстовими об’єктами під час створення комп’ютерних публікацій;як створювати зв’язки між об’єктами публікації.

Номер слайду 6

Розгадай. Анаграму. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 7

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай БЮЛЕТЕНЬНЕю. ЛБТь. Е

Номер слайду 8

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай БУКЛЕТк. БУте. Л

Номер слайду 9

Завдання 1. Зміна параметрів форматування публікації (4 бали)Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Визначте вид публікації Довідники.pub з папки Комп’ютерні публікації, які об’єкти містить ця публікація, яку колірну та шрифтову схеми до неї застосовано. Оберіть іншу колірну та шрифтову схеми на власний розсуд. Змініть розміри чи положення об’єктів так, щоб вони не перекривали один одного і в текстових полях не було тексту в області переповнення. Збережіть результати у файлі з тим самим іменем в папці Практична робота 8 своєї структури папок

Номер слайду 10

Завдання 2. Буклет «Олександрія» (8 балів) Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. На офіційному сайті Дендрологічного парку «Олександрія» за адресою http://www.alexandria-park.com.ua (або у файлах з папки Комп’ютерні публікації\Олександрія) знайдіть відомості, що містять коротку довідку про парк, фотоальбом, години роботи, умови замовлення екскурсій та проживання неподалік від парку. На основі одного з наявних шаблонів створіть буклет, колірну та шрифтову схеми оберіть на власний розсуд. Підготуйте потрібні матеріали та створіть буклет вказаної структури. Збережіть публікацію з іменем Олександрія.pub в папці Практична робота 8 своєї структури папок.

Номер слайду 11

Завдання 3. Інформаційний бюлетень «Зроби сам!» (12 балів)Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створіть на основі одного з наявних шаблонів бюлетень Зроби сам!, що складається з двох сторінок. Розмістіть у публікації ідеї, приклади та поради щодо створення подарунків власноруч. Шаблон бюлетеня, колірну та шрифтову схеми оберіть на власний розсуд. Для підготовки публікації використайте матеріали блогу http://www.zrobysama.com.ua з дотриманням закону про авторське право

Номер слайду 12

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Працюємо за комп’ютером

pptx
Додано
27 грудня 2020
Переглядів
626
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку