Практична робота. Створення веб-сторінок завтоматизованими засобами

Про матеріал
Як створити вебсторінку в мережі У чому полягає процес створення вебсайту Які відмінності можуть мати вебсторінки сайту
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Як створити вебсторінку в мережіУ чому полягає процес створення вебсайту. Які відмінності можуть мати вебсторінки сайту

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення веб-сторінок завтоматизованими засобами. Практична робота

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення та публікація вебресурсів. Створення та публікація вебресурсів У вікні браузера відкрийте головну сторінку пошукової системи Google. Увійдіть у власний акаунт, скориставшись кнопкою Увійти. Оберіть інструменти Інші продукти Google й у списку додатків оберіть послугу Сайти. На даний час доступно дві версії конструктора сайтів: Нова та Класична. Розглянемо Класичну версію. Для цього потрібно скористатися Головним меню та вибрати пункт Класична версія Сайтів. Підтвердити намір створення сайта, натиснувши кнопку Створити.

Номер слайду 5

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення та публікація вебресурсів. Створення та публікація вебресурсів Оберіть Порожній шаблон для створення сайта, введіть назву веб-сайта та перевірте ім’я, яке запропонує вам система як частину URL-адреси. Розгляньте список тем, які можна застосувати для стильового оформлення сторінок сайта.

Номер слайду 6

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення та публікація вебресурсів. Створення та публікація вебресурсів Налаштуйте додаткові параметри: опис сайта, який потрібен для розміщення його в певній категорії, параметри доступу чи тип контенту (обмеження на вік). Встановіть прапорець Я не робот. Завершіть процес створення макета сайта, натиснувши кнопку Створити сайт.

Номер слайду 7

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення та публікація вебресурсів. Створення та публікація вебресурсів Для додавання сторінок потрібно обрати інструмент Додати сторінку у верхній частині вікна

Номер слайду 8

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення та публікація вебресурсів. Створення та публікація вебресурсів Оберіть зі списку запропонованих шаблонів потрібний (веб-сторінка, оголошення, файловий менеджер, список). Зазначте назву веб-сторінки. Укажіть де буде розміщуватись створена веб-сторінка.

Номер слайду 9

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Домашнє завдання. Вивчити §20 стор. 203-208 Опрацювати всі запитання і завдання з рубрик Заповнити словничок Google Сайти (Google Sites)

Номер слайду 10

Розгадайребус. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 11

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай ребус. СЕРВІС

Номер слайду 12

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Вправа 1. Створення структури сайту. Створіть сайт про дивовижні споруди світу, який складається з двох сторінок — опис сайту та опис однієї зі споруд. Розмістіть на першій сторінці сайту зображення, що ілюструє дивовижні споруди світу.

Номер слайду 13

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Вправа 2. Створення вмісту вебсайту. Додайте текст і зображення до створеного макету сайту Дивовижні споруди.

Номер слайду 14

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Працюємо за комп’ютером

pptx
Додано
26 вересня 2023
Переглядів
321
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку