Практична робота «Виготовлення виробу». Інстр. № 22, 23

Про матеріал
Презентація може бути використана вчителем трудового навчання. Під час прктичної роботи виготовлення новорічної іграшки з вовни (янгола).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виготовлення виробу. Практична робота «Виготовлення виробу». Інстр. № 22, 23

Номер слайду 2

Майже місяць залишився до Новорічних та Різдвяних свят і перед нами встане питання чим прикрасити ялинку.

Номер слайду 3

Кожна іграшка, якою ми прикрашаємо ялинку або оселю на Новорічні та Різдвяні свята несе якийсь символ: дзвоники – добрі вісті, серце – любов, намисто – символ безкінечності світу, а янголи – охоронці сім’ї.

Номер слайду 4

Милішої новорічної прикраси, ніж різдвяний янгол, мабуть, складно знайти. А якщо його виготовити власноруч, то янголятко можна кому-небудь подарувати.

Номер слайду 5

Людина, якій буде адресовано такий подарунок, обов’язково відчує вашу любов і оцінить старання, з якими ви виготовляли янголятко, адже подарунки, зроблені своїми руками, буквально світяться зсередини.

Номер слайду 6

Якщо раніше ви не займались виготовленням іграшок з вовни перегляньте майстер-класи з валяння для початківців. Визначте які матеріали знадобляться вам для виготовлення янгола з вовни.

Номер слайду 7

Декілька кольорів вовни, голка, щітка або мочалка на якій ви будете валяти іграшку, основа для виготовлення тулуба та голови янголятка, ножиціПідготуйте робоче місце до виконання практичної роботи.

Номер слайду 8

https://www.youtube.com/watch?v=UDy_W-Rj7 Bc. У майстер-класі для виготовлення основи тулуба та голови янгола використовується слівер. Його можна замінити сентапоном, сентапухом, холофайбером тощо. Запропоноване відео майстер-клас

Номер слайду 9

Якщо у вас не має можливості виконати янгола у техніці "Валяння" зробіть ялинкову іграшку "Різдвяний янгол" у будь-якій іншій техніці.

Номер слайду 10

Тримати робоче місце в порядку;Обережно поводбьтеся із голкою для валяння, вона гостра та дуже крихка;Вколюйте голку тільки перпендикулярно вовні;Пальці старайтеся тримати подальше від місця де будете вколюватися голка;Після закінчення роботи перевірте порядок на робочому століПеред тим, як ви почнете працювати, повторимо правила безпечної праці:

Номер слайду 11

Не нехтуйте правилами безпечної праці. Бережіть себе і нехай робота приносить вам задоволення. Чекаю на ваші роботи!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Волошкова Алла Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Технології, 7 клас, Презентації
Додано
1 грудня 2023
Переглядів
240
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку