Правила мережевого етикету

Про матеріал
Етикет – це порядок поведінки, прийнятий у певних соціальних групах. У мережі Інтернет, яка теж є суспільною групою, також сформувалися свої загальновизнані правила, на базі яких будується спілкування в мережі. В даний час в Інтернет сформувалися певні правила спілкування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила мережевого етикету

Номер слайду 2

0103 CONTENTS05 Пам'ятайте, що Ви розмовляєте з людиною.0204 Дотримуйтесь тих самих стандартів поведінки, що й у реальному життіПоважайте час і можливості інших. Використовуйте переваги анонімностіНе вплутуйтеся в конфлікти і не допускайте їх

Номер слайду 3

Під час синхронної конференції слід дотримуватися певних правил етикету: Спілкування повинно бути ввічливим. Не слід відходити від теми конференції. Не варто писати повідомлення, які не можна сказати при особистому спілкуванні. Не потрібно відправляти нецікаві тексти. Спілкування підтримується з усіма бажаючими, а не з одним співрозмовником. Не можна ставити приватних питань (вік, робота, сімейний стан). Неетично жартувати або задавати питання з приводу національності і релігійних переконань. Не варто проявляти зайву активність, повинна бути можливість висловитися і в інших опонентів. Набираючи повідомлення, не варто включати Caps Lock, заголовні літери в тексті створюють емоційне підсилення, яке інколи прирівнюється до крику.

Номер слайду 4

THANK YOU

pptx
Додав(-ла)
Джумига Лілія
Додано
7 грудня 2023
Переглядів
441
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку