Правила їзди на самокаті для дітей

Про матеріал
Консультація для батьків "Правила їзди на самокаті". Катання на самокаті позитивно позначається на здоров'ї і фізичному розвитку дитячого організму. Завдяки необхідності підтримувати рівновагу під час їзди, поліпшується увагу, концентрація, активно стимулюється вестибулярний апарат. Фізичне навантаження дозволяє тренувати м'язи всього тіла і розвивати витривалість. Але для того, щоб уникнути травматичних ситуацій, важливо разом з дитиною вивчити правила безпеки при їзді на самокаті, та в доступній формі провести інструктаж.
Перегляд файлу

image Латання на самокдпп• позитив imageпозначавться на здоров 'i i розвитко Дитячого opzaHi3MY. ЗавДякџ imageчас

imageimageimage
ак«пивно стимулювться вестибулярний апарат. image навантал«ння Дозволяв тренувати м 'язи всього mi4Tva i розвивати

image

Яле Для того, щобуникџути травматичнил cumyagit7, вал.иво раз з Дитиною в imageправила Тезпекџ при i3Di Юсамокџпп, в DocmynHi17

imageбезпеки

об'й>кфкџючи ями i випог•ни.

2. Умовно image Для Дитини метг mepumopii, на ЯКгП мо;кџа кџтатися. Ларто BiDpa3Y пояснити, що на 5k€aeiil 00P03i дитячий

imageimage3-Х козпснип самокдт потртно взяти в руку, i перехоДити i7 пЙикџ. З. Фля ЗУПИНКЏ використовувати гальмо, переДГачений кенструкщ•ею самокдта, а не намагатися гальмувати ногами.

4.              Перед тим яко Дозволити Дитин[• кдтатися на    He06xiDH0 BiDmottumu з ним припом угруповання на Оля безпечного приземлення в небезп cumyagii He06xi   •гнути

-?vikTi i 1QQJTiHa (ЯКг попередньо пр kpumi захисними елементами , imageпри цьому повинн[' бути, притиснутг• До тулупа. Якщо вчасно imageне згрупуватися, модџа отримати перелом kjHgiB1W.

5.              Ке молюџа кџтфися на самокдпн• в Дощову погоду, особливо якщо eiH оснащений image колесами. При такџхумовал самокдт повнТпю втрачае 30amHicm альмувати.

6.              ДТотрТно попереДити Дитину, що швиДкчрго ржу пр imageмолОть привертати увагу собак, Т, кџнувся за й3Дцем, не варто лякџтися. ДТотрТно шора по ЗУПИНИТИ транспорт, встати piBH0 i завмерти. Пварина просто обнюхав незнайомий преДмет i niDe.

Ке потртно кричати i розмахувати руками.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageЗакисне екппрування для тэди на самокџтз'

Оля безпекџ niD час г•зди на самокџпн• ек(1Прування мае вал.иве значення. Захиснип костюм ск.аДаеться з налокјтникгв, imageта шолома на голову .

одяг Для 1toi3D01Q1ta самокџпп повинен бути легкџм iimage

Ке повинно бути peMiHgiB або шнуркјв, як? молоть намотатися на колеса        час гЗДИ, що за блое небезпечним па ням. (Взуття мае бути м 'якџм, зручним,        фй«уватпи ногу. як? легко молоть зле Эпи.

pdf
Пов’язані теми
Дошкільна освіта, Інші матеріали
Інкл
Додано
12 липня 2022
Переглядів
369
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку