Презентаці "кенді бар"

Про матеріал
Презентація дає нам змогу більше дізнатись про основи кенді бару, можливо дізнатись трішке більше
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Кенді бар»Презентація за модулем «Кулінарія»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

На сучасних весіллях можна побачити окремий стіл або кілька столиків, на яких розміщені солодощі та безалкогольні напої. Ця зона і називається кенді-бар. Вона може бути призначена для дітей або дорослих, які бажають поласувати десертами. Весільний кенді-бар традиційно оформляється у стилі та кольорах весілля. Він гармонійно вписується в загальний дизайн, столи прикрашені квітами, декором, гірляндами – так само, як весільний зал. Кенді-бар на весілля

Номер слайду 4

Кенді-бар для дітей Дитячий кенді-бар – чудове рішення для весілля та вечірок, де є багато гостей з дітьми. Оформлення такого столика необхідно зробити цікавим та барвистим. Наприклад, поставити кольорові склянки різного розміру, чупа-чупси, кульки та іншу атрибутику, таку улюблену дітками. Оформлення кенді-бару на весіллі зробить захід стильним та сучасним.

Номер слайду 5

Посуд для Кенді-бару. Він повинен відповідати декору по стилю і кольору: Для тістечок підійдуть підноси у вигляді кошиків з ручками, багатоярусні тарілки, підставки на високих ніжках з клош і тортівниці. Дуже вдалою посудом для Кенді-бару, куди різнокольоровими шарами можна насипати драже, зацукровані горішки або цукати, стануть прозорі скляні банки для сипучих продуктів. Для напоїв можна використовувати скляні кружки з кришками і трубочками або оригінальні пляшки у вигляді електричної лампочки. Сухе печиво або вафлі можна розставити в високі келихи або склянки з прозорого скла;Для цукерок у обгортках чудово підійдуть скляні глечики.

Номер слайду 6

Які страви входять до кенді-бару?

pptx
До підручника
Технології. Основи дизайну (профільний рівень) 10 клас (Вдовченко В.В. та інші)
Додано
2 березня 2023
Переглядів
1516
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку