Презентація агіт-бригади " Бережіть ліс"

Про матеріал

Ознайомити зі значенням лісу в житті людини, формувати переконання, які закладають основи відповідального та дійового ставлення до навколишнього природного середовища, розкрити перед дітьми її багатогранну цінність лісу, пробудити в учнів початкових класів особисту відповідальність за охорону природи, виховувати любов рідного краю, бережливе ставлення до рослин.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виступ агіт-бригади 4-В класу. Бережіть ліс! Криворізька загальноосвітня школа- І-ІІІ ступенів № 72 Підготувала Антоненко Л. С. Кривий Ріг 2017

Номер слайду 2

Яка красива в нас планета,Земля зелена, ніжно-голуба. Нас переконують космічні злети. У всій Галактиці – така одна!

Номер слайду 3

А на Землі росте зелене диво!Це диво – ліс. Де він росте,То скрізь красиво!

Номер слайду 4

Ліс – це природне багатство країни. Знає кожен: дорослий й дитина. Ліс – це підручники, ліки та меблі,З лісу будують будинки і греблі

Номер слайду 5

Коли б не ліс, не знали б ви про те,Що є фіалка й пролісок на світі. Як у маю конвалія цвіте -Найкраща, найніжніша поміж квітів.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ой, килимочок з ніжних квіточок. Не буду плести я з вас віночок. Не буду плести, не буду рвати,Ви ж бо на світі, щоб чарувати.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Все на землі, все треба берегти -І птаха, й звіра, і оту рослину. Не чванься тим, що цар природи ти,Бо врешті ти його частина.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Природа нам – як рідний дім. Живи й радій ти в домі тім. Планеті цій завжди служи. Красу землі ти вбережи!!

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Пам’ятка. Не дозволяйте нікому ламати й псувати рослини. Не засмічуйте місця екскурсій і походів на природу рештками їжі, папером і консервними банками. Залишаючи ліс, старанно гасіть багаття й засипайте його землею. Не кидайте запалених сірників не лише в лісі, а й у полі, у степу, на болоті. Горіти може не лише ліс, а й торф і суха трава. Беріть участь у роботах з відновлювання лісу, насадження дерев і кущів у наших садах і парках. Доглядайте за посадженими рослинами.

pptx
Додано
16 липня 2018
Переглядів
1473
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку