Презентація " Акція "Стоп, булінг!"

Про матеріал
Презентація містить огляд виховних заходів, які були проведені радою старшокласників у навчальному закладі у ході акції "Стоп, булінг!" у тісній взаємодії із педагогом-організатором.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Акція «Стоп, булінг»

Номер слайду 2

Квест "СТОП - НАСИЛЛЯ!"29 листопада   у школі  пройшов квест "СТОП - НАСИЛЛЯ!" за участю команд 4-11 класів. Старшокласники залучили до акції учнів початкової та середньої ланки. Учасники  квесту розгадували тематичний кросворд, складали прислів'я, висловлювалися на тему "Що важливо для подолання насильства?"і навіть згадували казки. Корисну інформацію по темі учні отримали від учителя правознавства Четвертак С. М.  Всі команди за  результатами  гри отримали сертифікати учасника.

Номер слайду 3

12.12.2020 р. відбулася інформаційна  година  для учнів 8-11 класів  «Права та  обов`язки  учнів шкіл».

Номер слайду 4

Старшокласники разом із педагогом-організаторм Четвертак С. М. провели провели цікаве дослідження «Кібер-булінг» або агресія в Інтернеті: способи розпізнання і захист дитини».. Результатом стало створення групою старшокласників буклету та презентація сайту про безпечний інтернет.

Номер слайду 5

4 Тематичний буклет на тему: "Правила безпечного інтернету"Група старшокласників у складі Тарана Ігоря, Солодовник Зої, Веклич Юлії, Веклич Діани створила тематичний буклет про правила безпечного користування інтернетом, за що отримали подяку від директора НВК Птиці І.І.

Номер слайду 6

На цьому сайті діти та молодь можуть ознайомитися з питаннями інформаційної безпеки, причитавши історії-комікси. На додаток до відомостей про інформаційну безпеку ці історії містять завдання та теми для розгляду. Учні можуть ознайомитися з історіями самостійно, у маленьких групах, або під керівництвом вчителя. Історії призначено для різних вікових груп, але їх можна використовувати також залежно від рівня навичок учнів.Історії для дітей 7—10 років. Безмежний ліс — історія про дев'ятирічного Миколку, який вчиться користуватися комп'ютером та електронною поштою. Читачі дізнаються про те, що таке Інтернет і що в ньому можна робити. Крім того, в історії розповідається про те, що в Інтернеті є речі, від яких слід захиститися. Нові друзі Ганнусі — це продовження історії «Безмежний ліс». Головною героїнею є двоюрідна сестра Миколки, Ганнуся. В історії йдеться про публічний характер Інтернету, етикет в Інтернеті, публікацію зображень та авторські права.Історії для дітей 11—14 років. Римська група — розпочинається з того, що Ема, яка є членом шкільного театрального гуртка, отримує сценарій він невідомого друга з чату. В історії порушуються питання авторських прав, захисту комп'ютера та значення паролів. Плутанина та інциденти — цей розділ містить короткі оповідання, в яких йдеться про достовірність інформації в Інтернеті, відповідальність, пов'язану з публікацією фотографій та текстів, а також про зустрічі з людьми в Інтернеті та про однорангові (P2 P) мережі в Інтернеті. Цікавий і корисний сайт. Старшокласниці Олешко Діана, Веклич Діана, Солодовник Зоя, презентували сайт «Он –ляндія безпечна веб-країна»

Номер слайду 7

Старшокласники провели з учнями молодших класів заняття на тему: « Вчимося жити разом!», у ході якого пояснили, що діти повинні дружити, допомагати одне одному; пояснили, що таке буллінг та які можуть бути його прояви. Вчимося жити разом!»,

Номер слайду 8

Дякую за співпрацю! Підводячи підсумок хочу сказати, що проблема булінгу занадто серйозна, тому старшокласники нашого закладу активно долучилися до її вирішення.

pptx
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
669
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку