Презентація для учнів 6- х класів з предмету основи здоров*я. можна використовувати і на інших предеметах, наприклад на уроках природознавства та біології.
АНАЛІЗ МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВПідготувала: вчитель біології,Богомаз П. В.
Номер слайду 2
Маркування — це процес нанесення тексту, умовних позначень та малюнків на упаковку чи продукцію. У процесі наноситься комплекс відомостей різного характеру щодо продукції, процесу чи послуги у вигляді тексту, окремих графічних, кольорових символів (умовних позначень) та їхніх комбінацій. Воно наноситься, залежно від конкретних умов, безпосередньо на виріб, упаковку (тару), ярлик, етикетку чи в супровідну документацію.
Номер слайду 3
ВИМОГИ НОВОГО МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ
Номер слайду 4
МАНІПУЛЯЦІЙНІ ЗНАКИ
Номер слайду 5
ЗНАКИ, ЯКІ ВКАЗУЮТЬ НА МАТЕРІАЛ УПАКОВКИ
Номер слайду 6
ШТРИХ-КОД
Номер слайду 7
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА: Нове маркування товарів: що змінилось для споживачів - https://kg.ua/news/nove-markuvannya-tovariv-shcho-zminilos-dlya-spozhivachiv. Что означают таинственные надписи на упаковках? - https://newtonew.com/lifehack/products-labelling