Презентація "Аналіз маркування харчових продуктів"

Про матеріал
Презентація для учнів 6- х класів з предмету основи здоров*я. можна використовувати і на інших предеметах, наприклад на уроках природознавства та біології.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

АНАЛІЗ МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВПідготувала: вчитель біології,Богомаз П. В.

Номер слайду 2

Маркування — це процес нанесення тексту, умовних позначень та малюнків на упаковку чи продукцію. У процесі наноситься комплекс відомостей різного характеру щодо продукції, процесу чи послуги у вигляді тексту, окремих графічних, кольорових символів (умовних позначень) та їхніх комбінацій. Воно наноситься, залежно від конкретних умов, безпосередньо на виріб, упаковку (тару), ярлик, етикетку чи в супровідну документацію.

Номер слайду 3

ВИМОГИ НОВОГО МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ

Номер слайду 4

МАНІПУЛЯЦІЙНІ ЗНАКИ

Номер слайду 5

ЗНАКИ, ЯКІ ВКАЗУЮТЬ НА МАТЕРІАЛ УПАКОВКИ

Номер слайду 6

ШТРИХ-КОД

Номер слайду 7

ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА: Нове маркування товарів: що змінилось для споживачів - https://kg.ua/news/nove-markuvannya-tovariv-shcho-zminilos-dlya-spozhivachiv. Что означают таинственные надписи на упаковках? - https://newtonew.com/lifehack/products-labelling

Номер слайду 8

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
15 листопада 2020
Переглядів
4321
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку