Презентація Бесіда-гра "Є різні довкілля"

Про матеріал
Авторська розробка- презентаційний матеріал "Є різні довкілля" допоможе вихователям розповісти дітям про природу Космосу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема:«Є різні довкілля на нашій Землі»

Номер слайду 2

Мета. Познайомити дітей з різними довкіллями на землі. Розширити пізнання дитини в життєвому світі. Розвивати прагнення до дослідження лісу, рослинного світу. Задовольнити потребу в природознавчому навчанні і вихованні. Виховувати дбайливе ставлення до природи. Розвивати мовлення. Спонукати творити красу власними руками. Розвивати творчу фантазію.

Номер слайду 3

Довкілля – безмежне!

Номер слайду 4

Багатий рослинний світ лісу вражає!

Номер слайду 5

Кожен із нас має дбайливо відноситись до природи, вона нам віддячить і навіть допоможе!Дітки, запам’ятайте прості речі про поведінку на природі: Не смітіть!Не шуміть!Не руйнуйте творіння нашої землі!Не лякайте жителів лісів – тваринок!Залишайте годівнички в лісах зимою – пташки будуть вам дуже вдячні!Захищайте мурашок – вони санітари лісу!

Номер слайду 6

Хто назве найбільше художніх елементів на фото – той молодець!

Номер слайду 7

А це вже складніше ! Вам ж таке під силу!

Номер слайду 8

Хммм…. Тепер ще цікавіше. Фігурки із пластиліну! Зробити це легко, еге ж?

Номер слайду 9

А тепер давайте запам’ятаємо красивий віршик про природу! Краса природи – справжнє диво. Все неповторне і живе. Де не поглянь, скрізь так красиво: По небу сонечко пливе, Навколо височіють гори, Між горами дзюрчить вода. А ліс зелений, наче море, І всюди казка ожива!

pptx
Додано
21 січня 2021
Переглядів
386
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку