Презентація "Безпечна поведінка вдома"

Про матеріал
Презентація на тему "Безпечна поведінка вдома". Для повторення з учнями правил безпечної поведінки з сірниками,газом,електроприладами,чужими людьми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

БЕЗПЕЧНА ПОВЕДІНКА ВДОМА

Номер слайду 2

ВИБІР МІСЦЯ І ПРЕДМЕТІВ ДЛЯ ГРИ1. Грайся краще в дитячій кімнаті. Не можна гратися на підвіконні, балконі, кухні.2. Гратися із сірниками, гострими предметами (шилом, ножем, ножицями) не можна.

Номер слайду 3

3. Небезпечно гратися зламаними іграшками – гострими краями можна поранитися.4. Користуватися комп’ютером можна тільки під наглядом дорослих і недовго.

Номер слайду 4

ПОВОДЖЕННЯ З ЕЛЕКТРОПРИЛАДАМИЕлектроприлади при неправильному поводженні можуть заподіяти лихо – пожежа, ураження струмом.1. Ніколи не торкайся електроприладів мокрими руками.2. Якщо помітиш неполадки з електрикою – повідом дорослих.

Номер слайду 5

3. Коли ідеш з дому, обов’язково виключай світло та електроприлади.4. Якщо електроприлад зайнявся, то треба обмотати руку сухою ганчіркою і висмикнути вилку з розетки, а палаючий предмет накрити ковдрою.5. Потрібно повідомити дорослих про пожежу.

Номер слайду 6

 ГАЗГаз – невидима небезпека в домі. Він може вибухнути, ним можна отруїтися.1. Відчувши запах газу, відкрий вікна, двері і перекрий газові крани; не запалюй сірники, не вмикай світло; повідом дорослих.

Номер слайду 7

2. Якщо запах газу не зникає, викликай службу газу за телефоном – 04, а сам вийди на вулицю.3. Якщо хтось отруївся газом, його треба винести на вулицю і розстебнути одяг на грудях. На голову покласти холодний компрес, а до ніг – грілку, оббризкати обличчя холодною водою, дати понюхати нашатирний спирт, напоїти міцним чаєм або кавою.

Номер слайду 8

СПІЛКУВАННЯ З ЧУЖИМИ ЛЮДЬМИТи повинен знати, що спілкуватися з чужими людьми треба обережно, стримано, чемно. У незнайомих людей можуть бути й погані наміри.

Номер слайду 9

Правила поведінки при спробі сторонніх потрапити до вашого дому:1. Перевір, чи замкнені двері на замок.2. Ніколи не відкривай дверей, не довідавшись, хто знаходиться за ними.3. Не розмовляй з незнайомцем через двері.4. Ніколи не говори незнайомцю, що дорослих немає вдома.

Номер слайду 10

Пам’ятай

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Данилюк Катерина Павлівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 квітня 2021
Переглядів
4200
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку