Презентація "Безпечні літні канікули"

Про матеріал
Літні канікули – це час відпочинку та пригод, але важливо пам'ятати про правила техніки безпеки, щоб насолодитися ними без ризику. Літні канікули будуть насиченими та безпечними, якщо пам'ятати про основні правила техніки безпеки. Від поведінки на дорозі та біля води до обережності на природі та вдома - дотримуйтесь цих правил, щоб весело провести час і запобігти нещасним випадкам. Надбайте необхідні навички першої допомоги на випадок непередбачених ситуацій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпека на літніх канікулах Літні канікули – це час відпочинку та пригод, але важливо пам'ятати про правила техніки безпеки, щоб насолодитися ними без ризику.

Номер слайду 2

Безпека на дорозі1 Дотримуйтесь правил дорожнього руху. Завжди переходьте дорогу в спеціально відведених місцях і на зелене світло світлофора.2 Будьте видимими. Носіть яскравий одяг та світловідбиваючі елементи, щоб водії вас помічали.3 Будьте уважніПеред переходом дороги подивіться ліворуч,праворуч та ліворуч знову.4 Транспортні засоби. Для керування мопедами, скутерами потрібне отримання прав категорії А1. Записатися в мотошколу на цю категорію можна з 14 років, а складати іспит у сервісному центрі для отримання прав водія на скутер після виконання 16 років.

Номер слайду 3

Безпека на водіПлавайте в спеціально відведених місцях. Обирайте обладнані пляжі з наглядом рятувальників. Ніколи не пірнайте в незнайомих водоймах. Уникайте пірнання, доки не перевірите глибину та наявність перешкод. Будьте обережні поблизу водойм. Не бігайте, не штовхайте один одного та не сідайте на краї басейнів.

Номер слайду 4

Безпека на природі1 Збирайте сміття. Не залишайте після себе сміття, щоб зберегти чистоту природи.2 Дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не розводьте вогнища в лісі, крім спеціально обладнаних місць.3 Будьте обережні з тваринами. Не наближайтесь до диких тварин і не годуйте їх.

Номер слайду 5

Безпека вдома. Користуйтесь електроприладами обережно. Не залишайте ввімкненими електроприлади без нагляду. Бережіться гострих предметів. Тримайте ножі, ножиці та інші гострі предмети в недоступному для дітей місці. Сховайте небезпечні речовини. Зберігайте хімікати, миючі засоби та ліки у шафах. Дбайте про пожежну безпеку. Переконайтесь, що в домі є справні димові сповіщувачі.

Номер слайду 6

Безпека під час активного відпочинку. Захисний спорядження. Одягайте шоломи, налокітники та наколінники для безпечної гри. Гідратація. Пийте достатньо води, щоб уникнути зневоднення. Дотримуйтесь правил. Знайте та виконуйте правила безпеки для вашого виду спорту. Будьте обачніПрислухайтесь до вказівок тренерів та наглядачів.

Номер слайду 7

Перша допомога. Оцінити ситуацію. Визначте, що трапилось і чи потрібна екстрена допомога. Викликати допомогу. Покличте на допомогу. Якщо необхідно, зателефонуйте до служби екстреної допомоги. Надати першу допомогу. Застосуйте відповідні навички першої допомоги до постраждалого.

Номер слайду 8

Літні канікули будуть насиченими та безпечними, якщо пам'ятати про основні правила техніки безпеки. Від поведінки на дорозі та біля води до обережності на природі та вдома - дотримуйтесь цих правил, щоб весело провести час і запобігти нещасним випадкам. Надбайте необхідні навички першої допомоги на випадок непередбачених ситуацій.

pptx
Додано
18 червня
Переглядів
40
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку