Презентація "Будова ЕККА"

Про матеріал
Презентація уроку "Будова касового апарату Mini - Т 400". В презентації представлено детальний опис будови касового апарату та як ним користуватись.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Робота на тему: «Будова ЕККА Mini T – 400 ME»

Номер слайду 2

Ка́совий апара́т - це механічний або електронний пристрій, призначений для обліку коштів під час здійснення розрахункових операцій.

Номер слайду 3

Електронний контрольно-касовий апарат (ЕККА) — реєстратор розрахункових операцій, який додатково забезпечує попереднє програмування найменування і ціни товарів (послуг) та облік їх кількості, друкування розрахункових та інших звітних документів.

Номер слайду 4

Вигляд з верху:

Номер слайду 5

Вигляд з боку:

Номер слайду 6

Вигляд з низу:

Номер слайду 7

Касовий апарат Mini T-400 MINI-T 400 - касовий апарат з контрольною стрічкою в електронній формі . Оснастивши цим апаратом торгові точки, ви зможете віддалено керувати і контролювати їх роботу, розширите асортимент надаваних послуг і отримаєте джерело додаткового прибутку. MINI-T 400 оснащений вбудованим GSM / GPRS модемом. Підключення зовнішнього зчитувача магнітних карт дозволяє приймати безготівкову оплату товарів і послуг картами стандарту Visa і Master. Card. Крім того, MINI-T 400 можна використовувати для прийому миттєвих платежів. Це дозволить отримувати додатковий дохід - комісійні від провайдерів мобільного зв'язку, інтернету, кабельного телебачення та інших послуг

Номер слайду 8

Технічні характеристики касового апарату MINI-Т 400: Кількість товарів - 5120. Відділи / касири - 64/8. Кількість символів в найменуванні товару - 48. Звіти - X і Z; по відділах, по товарах, по касирам, погодинної, звіти з фіскальної пам'яті, по миттєвим платежах. Витратні матеріали – Термолента : Ширина 57 мм (19м); Діаметр рулону 40мм. Символів в рядку – 32. Стандарт GSM - 850/900/1800/1900. Клас GPRS – 12.Інтерфейси - 4 х RS232. Робота з вагами - CAS AP1, ER Plus, BP 4149, Digi DS 788, Axis A 250, UNS 15 TC. Живлення - вбудований акумулятор з підзарядкою через блок живлення. Акумулятор - 7,4 В; Li-Pol 1500 м. Аг (опціонально 2000 м. Ач).Індикація заряду батареї – є. Габаритні розміри (Шх. Гх. В), мм - 95 х 225 х 75. Маса - г 610.

Номер слайду 9

Управління та контроль у режимі реального часу : Касовий апарат MINI-T 400 може бути підключений до системи віддаленого управління і контролю. Керуючий, не виходячи зі свого офісу, буде отримувати оперативну інформацію про стан справ на торгових точках і контролювати їх роботу. Веб-інтерфейс системи простий і зрозумілий, з ним легко і зручно працювати. Вбудований GSM / GPRS-модем дозволяє встановити зв'язок з обліковою системою підприємства, передавати і приймати дані. У фоновому режимі, без участі касира, відбувається оновлення цін на товари і пересилання звітів. Система віддаленого управління і контролю одночасно може обслуговувати десятки і сотні касових апаратів. Вона надійно захищена від втрати інформації та несанкціонованого доступу.

Номер слайду 10

Особливості касового апарату MINI-Т 400 МЕ:доступна вартістьвбудований GSM / GPRS-модемвіддалене управління і контрольпідключення сканера штрих-кодуприйом безготівкової оплати (при підключенні зчитувача магнітних карт)тривала автономна робота без підключення до мережінадійний механізм друку (SEIKO, Японіязручна клавіатура з підсвічуваннямграфічний екран з підсвічуванням

Номер слайду 11

Особливості системи:управління і контроль в режимі реального часу;одночасний збір звітів з усіх точок;зручний веб-інтерфейс;почековий звіт і підсумкова інформація за зміну;графічне і табличне представлення інформації;імпорт-експорт даних в Excel-форматі;мінімальні витрати на передачу даних (≈10 коп. / добу);захищений доступ до інформації;швидка установка і настройка комплексу;навчання, технічна підтримка та сервісне обслуговування.

Номер слайду 12

Сфери застосування: Роздрібна та оптова торгівля;Стаціонарні та виїзні торгові точки;Кіоски, магазини;Аптеки;Сфера послуг;Кафе, бари, ресторани;Відділення поштового зв'язку;Автовокзали і автостанції;Торгівля ювелірними виробами;Миттєві платежі.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Горобець Вікторія Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
19 лютого 2019
Переглядів
4210
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку