Презентація "Декоративні вази та їх види." 8 клас

Про матеріал

Презентація до заняття з теми "Декоративні вази та їх види" містить теоретичний матеріал про вази інтер'єрного призначення та знайомить з видами даного виробу. Презентація до заняття допомагає наочніше продемонструвати фото зразків з яких виготовляють вази та моделі-аналоги ваз виготовлених власними руками.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вази в інтер’єрі. Їх види та призначення. Презентацію підготувала вчитель трудового навчання Опорного закладу «Решетилівський ліцей імені І. Л. Олійника» Золотарьова Ольга Олександрівна

Номер слайду 2

Ваза як предмет інтер'єру. В усі часи було важливим декоративне оформлення приміщень. Сучасне житло просто немислимо без аксесуарів, які наповнюють його затишком, красою, шармом і вносять якусь новизну в інтер'єр, відображаючи смаки господарів. Основним з таких аксесуарів є ваза. Історія виникнення ваз іде глибоко в давнину. Колись їх використовували для зберігання золотих монет, прикрас, а також в якості судин для зерна, вин або масел. У наш час вази застосовують для зберігання квітів або в декоративних цілях, просто наповнивши їх камінчиками, сухоцвітом, цукерками, пелюстками. Також невеликі вази використовують в якості свічників.

Номер слайду 3

Види ваз Ваза для підлоги - такий виріб має бути вище 40 сантиметрів. Зазвичай ці вази виступають окремим елементом стилю. Але також з успіхом використовуються для букетів або різних екибан з сухих рослин і квітів. У новорічні дні можна прикрасити підлогову вазу святковою ілюмінацією. Ваза для столу - її висота не повинна перевищувати 40 сантиметрів. Вона підходить для прикраси підвіконня, столу або будь-якого іншої порожньої поверхні. Головне в настільній вазі - це її силует. Чіткий і красивий контур стане прикрасою будь-якого інтер'єру.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Пошук ідей та технологій

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

pptx
Додано
5 вересня 2022
Переглядів
5531
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку