Презентація "День гідності та свободи"

Про матеріал
Вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнівоб’єктивнуінформацію про доленосніподії в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День гідності та свободи

Номер слайду 2

«А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.»Ліна Костенко

Номер слайду 3

Гідність - 1. Сукупність рис, що характеризують позитивні моральні якості. Гідність – 2. Усвідомлення людиною своєї громадської ваги, громадського обов'язку.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Революція гідності політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою протидією цьому курсу. Однією з головних причин протестів стала надмірна концентрація влади в руках Віктора Януковича та його «сім'ї», створення системи управління з ознаками фашизму

Номер слайду 6

СЕРГІЙ НІГОЯН - ПЕРШИЙ ЗАГИБЛИЙ ГЕРОЙ "НЕБЕСНОЇ СОТНІ" МАЙДАНУ"Може, я і наївний. Але я вважаю, що зло не має перемагати", - говорив нікому невідомий Нігоян Сергій Гагікович, коли 30 листопада 2013р. київський "Беркут" жорстоко розігнав студентів, присутніх на Майдані в рамках мирної акції на підтримку євроінтеграції України.

Номер слайду 7

Відстоювання свободи продовжується…Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

Номер слайду 8

pptx
Додано
20 листопада 2022
Переглядів
1755
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку