Презентація "День квітів"

Про матеріал
Презентація містить пізнавальний та ігровий матеріал, який підійде для учнів початкових класів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«День квітів» 

Номер слайду 2

Цікаво знати! Людина почала вирощувати квіти більше 4000 років тому, і першими до цього додумалися древні єгиптяни. Експериментально доведено, що квіти ростуть швидше під приємну музику. Неймовірно, але є люди які бояться квітів, цей вид фобії називається — Антофобія.

Номер слайду 3

Задачі екологічного змісту. Недалеко від паркана. Виросло аж 3 тюльпана,Потім виросло ще 2,Скільки квітів, хто вгадав?Три ромашки-жовтоочки,Дві веселенькі волошки. Діти мамі дарували. Скільки квітів в неї стало?Недалеко від паркана. Виросло аж 3 тюльпана,Потім виросло ще 2,Скільки квітів, хто вгадав?

Номер слайду 4

SOS! Люди зривають і продають сотні тисяч рідкісних весняних квітів. Майже всі вони занесені до Червоної книги України Давайте охороняти навколишнє середовище разом, а природні надбання України берегти для майбутніх поколінь!Не рвіть даремно квітів, охороняйте беззахисні рослини!.

Номер слайду 5

ЛЕГЕНДА Одна зі старовинних легенд говорить, що в той час, коли перші лю­ди були вигнані з раю, ішов сніг, і Єва дуже замерзла. Щоб її зі­гріти та вселити надію на кращі часи, кілька ажурних сніжинок перетворилися на ніжні квіти підсніжника — провісника тепла, символ сподівання на краще майбутнє. Так вони й лишилися в на­роді символом надії.

Номер слайду 6

Досліди і розкажи, що символізують ці квіти. Барвінок Ромашка Фіалка Троянда Півонія Конвалія Мак Мальва Гвоздика Айстра Волошки

Номер слайду 7

Ребуси, кросворди, загадки

Номер слайду 8

Екологічна гра «Відгадай квітку»

Номер слайду 9

pptx
Додано
6 квітня 2021
Переглядів
697
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку