Презентація "День матері"

Про матеріал
День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. . В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День. Де. День матері

Номер слайду 2

День матері - міжнародне свято. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. 

Номер слайду 3

Дата та історія свята Відомо, що в 1908 році американка Анна Джервіс запропонувала заснувати День матерів. Мотивація сумна , але зрозуміла - її мати передчасно померла, тому Джервіс хотіла, щоб всі діти на цій Землі щорічно вшановували своїх мам. Вона довго писала листи з ініціативою і домоглася результату - в 1910 році штат Вірджинія перший визнав День матері як офіційне свято.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Ніхто любити так не вміє,Ніхто так словом не зігріє,Ніхто не зможе так чекати,Як рідненька наша мати. Так дай же, Боже, у колі роду,У колі роду, а в хаті згоду.

Номер слайду 6

Мамо найдорожча,Мамочко єдина,Щирі побажання –Від доні, від сина. Квіточок пахучих. Принесли багато. В цей травневий ранок,У велике свято!

Номер слайду 7

Наша мила і люба, найкраща у світі,Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали теплоІ щоб завжди здоров'я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі,Добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба –Сімейного затишку й мирного неба.

Номер слайду 8

Мамо, добре, що ти є, —Ніжне сонечко моє!Від твоєї теплоти. Так і хочеться рости…Найгарнішу, найдобрішу,Я люблю тебе найбільше!І коли дорослим стану,Теж любить не перестану!Бо ріднішої, ніж ти,В цілім світі не знайти!Добре, мамо, що ти є, —Тепле сонечко моє!

Номер слайду 9

Щастя, любові, добру долю,Вчинивши тим самим задуману волю. Спасибі за ласку, за щире тепло. Недоспані ночі, турботи й добро. Здоров'я міцного Вам зичимо щиро,Любові і радості, злагоди й миру!

Номер слайду 10

Мамин день. День травневий, день весняний —Трави й квіти весняні. Навкруги — куди не глянеш: Все всміхається мені.І в таку чудову днину,Між пташок дзвінких пісень,В серці кожної людини. Йшов любов’ю Мамин День. В день такий приносять діти. До мамів любов свою —В подаруночках і квітах. Кажуть: я тебе люблю.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Пащенко Ольга Віталіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
31 січня 2023
Переглядів
840
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку