Презентація "Дидактичні засоби навчання"

Про матеріал
Презентація "Дидактичні засоби навчання". Презентація "Дидактичні засоби навчання". Презентація "Дидактичні засоби навчання".Презентація "Дидактичні засоби навчання".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дидактичні засоби навчання Виконала здобувачка вищої освіти групи 21-ПО Соколенко Анастасія

Номер слайду 2

Дидактичні засоби навчання української мови Навчально-методичний комплект Слово вчителя Технічні засоби

Номер слайду 3

Слово вчителя - Є Одним із найістотніших засобів впливу на свідомість, почуття, волю молодших школярів. За допомогою слова вчитель організовує засвоєння мовних знань учнями, формує комунікативні вміння і навички.

Номер слайду 4

Вимоги до мовлення вчителя. Мовлення вчителя повинно бути: Логічним,послідовним,змістовним Чітким, точним, Виразним,Відповідати мовним нормам

Номер слайду 5

Навчально-методичний комплект Підручник. Навчальні посібники Дидактичні матеріали для учнів ТаблиціКартини. Роздатковий і демонстраційний матеріал До навчально-методичного комплекту входять ті засоби навчання, які спеціально створені або пристосовані для розв'язання навчальних завдань предмета.

Номер слайду 6

Технічні засоби навчання (ТЗН) -спеціально розроблені та виготовлені прилади, обладнання й устаткування, призначені для використання у навчально-виховному процесі. ТЗНЕкранно-звукові Інформаційні технології Звукові Екранні

Номер слайду 7

А) увиразненню і конкретизації мовлення молодших школярів, його ускладненню за змістом і структурою;Б) збагаченню словникового запасу,В) розвитку мовного чуття в учнів. Застосування ТЗН на уроці сприяє:

pptx
Додано
17 квітня 2021
Переглядів
1290
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку