Презентація "Фізичне виховання"

Про матеріал
Презентація "Фізичне виховання"Презентація "Фізичне виховання"Презентація "Фізичне виховання"Презентація "Фізичне виховання"Презентація "Фізичне виховання"Презентація "Фізичне виховання"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ

Номер слайду 2

ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ — система соціально-педагогічних заходів, спрямована на зміцнення здоров'я та загартовування організму, гармонійний розвиток функцій і фізичних можливостей людини, формування життєво важливих рухових навичок та вмінь.

Номер слайду 3

ЗМІСТ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ теоретичні відомості про суть і значення фізичного виховання; гімнастичні вправи; легка атлетика; рухливі ігри; спортивні ігри; лижна підготовка; кросова і ковзанярська підготовка; плавання.

Номер слайду 4

природні сили (сонце, повітря, вода); режим харчування, праці і відпочинку;ранкова гімнастика; уроки фізкультури; позакласна робота (спортивні ігри, гуртки, секції, туризм). Головні засоби фізичного виховання:

Номер слайду 5

МЕТОДИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ1. Фізичні вправи або фізтренування — це привчання дітей до охайності, чистоти, тренування в бігу, гімнастиці, важкій атлетиці. Учні повинні свідомо ставитись до фізичних вправ, мобілізувати свою волю.2. Методи переконання (роз'яснення) і позитивного прикладу. Вони використовуються у процесі фізичних вправ, тренувань і спортивно-масових заходів.3. Методи схвалення й осуду, контроль за виконанням санітарно-гігієнічного режиму, участю у спортивно-масовій роботі.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
17 квітня 2021
Переглядів
5581
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку