Презентація "Діловий стиль адміністратора"

Про матеріал
Презентація "Діловий стиль адміністратора" до предмету "Ділова етика і культура спілкування".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діловий стиль адміністратора ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЗАПОРІЗЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ»Учасник конкурсу “Моральний вчинок”: член гуртка “Естет”Безверхий Павло. Керівник:викладач,Сєргєєва Олена Анатоліївна

Номер слайду 2

ІМІДЖ ДІЛОВОГО ЧОЛОВІКАІмідж в наші дні вирішує якщо не все, то дуже багато чого. Під цим терміном розуміється не тільки вигляд, але і манери, поведінка, різні аксесуари і навіть зачіска. Образ ділової людини повинен бути продуманий до дрібниць. Саме тому кожну таку «дрібницю» варто розглянути докладніше.

Номер слайду 3

Діловий стиль чоловіка. Одяг і манери ділового чоловіка. Гардероб повинен складатися з базових речей і аксесуарів. Класичний образ складається з головних деталей: костюм, піджак, сорочка, аксесуари. Але зовнішній вигляд ділового чоловіка залежить не тільки від одягу. Важливо й те, як людина подає себе оточуючим. Істинного елегантного джентльмена можна помітити за такими ознаками: - м'яка і легка хода; - спортивний і підтягнутий вигляд; розправлені плечі і пряма спина; природне і невимушена поведінка; м'які, стримані жести, тактовні висловлювання і ввічливість в спілкуванні з людьми; - ділова хватка і впевненість в собі.

Номер слайду 4

Костюм і Піджак. Краще якщо їх буде декілька, і колірна гамма буде ділитися на світлі і темні тони. Класичний крій ніколи не втратить своєї актуальності. Наприклад, на піджаку має бути 2-3 гудзики, а відповідна ширина лацкана від 7,5 до 9 см. Що стосується малюнка тканини, особливо якщо на дворі літо, то допускаються тонкі світлі смужки, не яскраві клітини або гладка поверхня. Наприклад, костюм в смужку додає до образу свого володаря кілька ноток важливості.

Номер слайду 5

сорочка. Діловий дрес-код для чоловіків, що стосується цієї деталі гардероба вельми обмежений. Класичними для будь-якої сорочки є білий і блакитний кольори. Короткі рукава в більшості випадків будуть недоречні. Якщо ділова сфера чоловіка не надто консервативна, підійдуть такі варіанти забарвлень як блідо-рожевий, всі пастельні тони, а також тонкі смужки червоного або синього кольорів

Номер слайду 6

Аксесуари. Одного базового гардероба для успішної людини природно буде мало. Підкреслити свою значимість потрібно за допомогою невеликих, але важливих деталей: краватка, черевики, портфель, інші аксесуари. Діловий вид чоловіка прекрасно доповнить гаманець з натуральної шкіри тих же тонів, що і портфель, маленькі, строгі запонки, ремень (чорний або коричневий) та парасолька.

Номер слайду 7

Краватка. Краватка іноді може замінити собою всі інші чоловічі аксесуари. Саме ця деталь гардеробу логічно завершує образ чоловіка, допомагає виділитися серед оточуючих, а також задати тон і настрій будь-якій розмові. Правда, все це можливо при дотриманні правил: однотонні краватки слід поєднувати з сорочками в смужку і клітку, з урахуванням того, що колір краватки повинен відповідати кольору смужки сорочки.. Довжина цієї деталі гардероба повинна бути не нижче пряжки ременя.

Номер слайду 8

ВЗУТТЯІдеальний варіант - шкіряне взуття чорного або коричневого кольору, можливо з шнурками. Варто пам'ятати про шкарпетки. Вони повинні закривати ікри ніг. Найкраще якщо вони будуть темного кольору. Як правило, зовнішній вигляд ділової людини починають оцінювати саме із взуття.

Номер слайду 9

Портфель. Його розміри повинні залежати від пропорцій тіла. Незалежно від того, м'який або твердий матеріал вибрав чоловік, цей аксесуар не повинен бути більшим і переповненим. Ідеальна колірна гамма - чорний, коричневий або темно-бордовий.

Номер слайду 10

Зачіска. Зачіска ділового чоловіка завжди повинна бути акуратною. Що стосується довжини, то тут трапляються розбіжності. У власників довгого волосся багато противників, однак, красиво зібраний «хвіст» в діловому середовищі цілком прийнятний. Головне щоб волосся було зачесане і укладене.

Номер слайду 11

ДІЛОВИЙ СТИЛЬ І ЙОГО ЗНАЧЕННЯСтиль одягу ділового чоловіка впливає на його успіх у ділових колах, а правильно підібраний костюм сприяє створенню його іміджу. Отже, діловий чоловік повинен бути:• солідним і впевненим у собі;• діловим і привабливим;• порядним, що викликає довіру;• не без претензій на вишуканість та елегантність.

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА1. Афанасьєв І. Діловий етикет : 2-е вид., перероб. і доп / – К. : “Альтерпрес”, 2001. – 352 с. – рос. мовою.2. Палеха Ю. І. Ділова етика : навч.- методичний посібник / – К.: ЄУФІМБ, 2000. – 250 с.3. Тимошенко Н. Л. Корпоративна культура: діловий етикет: навчальний посібник / К.: Знання, 2006. 391 с

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сліпцова Катерина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
Додано
26 квітня 2019
Переглядів
4068
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку